Solafskærmning

Screens

Screens er et udvendigt rullegardin, som hæves og sænkes parallelt med vinduet.

Det udvendige rullegardin giver sollyset adgang til dine kontorer, men holder varmen ude. Alene den finesse er et meget vigtigt argument for at vælge screens som solafskærmning.

Det er nemlig langt mere omkostningstungt at nedkøle et rum fremfor at varme det op. Derfor er det utrolig fornuftig at holde varmen ude til at begynde med, og her er screens en oplagt løsning. Både for bundlinjen og indeklimaet.

Screens kan nemt tilpasses enhver vindueskonstruktion, og deres smalle udtryk gør, at de ikke stjæler opmærksomhed fra selve bygningen.

Selve dugen er transparent, så det er muligt at kigge ud indefra, men konstruktionen af dugen gør, at nysgerrige blikke ikke kan følge med i livet blandt dine screens.

Farve, størrelse og udformning bliver tilpasset dine og dine medarbejderes behov. Og løsningen er nem at eftermontere og tilpasse til vinduernes udformning.

Screens fra Nordic by Garant

Udvendig solafskærmning er en oplagt og effektiv løsning til at styre indeklimaet.

Det er langt nemmere nemmere at kontrollere lyset, varmen og lysindfaldet udvendigt frem for at skulle håndtere lyset og varmen inde i bygningen.

Endvidere kræver det langt mere energi at køle en bygning ned, og det kan ses på udgifterne til den daglige drift af dine bygninger.

Nordic by Garant kan levere et alsidigt udvalg af solafskærmning til opsætning udenfor kontorer og erhvervslokaler.

Alle produkter produceres på mål og tilpasses den enkelte kundes behov. Det betyder, at du kan vælge til og fra og moderere, så du får den løsning, der passer optimalt til det enkelte projekt og den enkelte bygning. Uanset om du er på udkig efter facadepersienner, screens, læskærme eller en helt anden løsning.

Med Nordic by Garant er der ingen begrænsninger, og du kan vælge mellem en lang række farver og mønstre.

Screens udendørs

Screens fra Luxaflex

Leder du efter effektiv udendørs solafskærmning til en erhvervsbygning? Luxaflex® Outdoor Screen-kollektionen er en langtidsholdbar form for sol- og varmebeskyttelse der består af en rustfri, yderst stabil og vejrbestandig kassette med et funktionelt væv monteret i.

Lige meget om det er et overophedet rum, eller om mørklægning er vigtigst – kollektionen med 33 forskellige væv har alle de muligheder, du har brug for.

Luxaflex® mest populære væv Sergé 3% har en åbenhedsfaktor på 3%, hvilket gør det optimalt til at forhindre varmeindtrængning og blænding i computerskærme, mens medarbejderne stadig beholder udsynet.

Luxaflex® Soltis B92 er det foretrukne valg, når mørklægning af rummet er en topprioritet. Vævet forhindrer lys, varme og UV-stråling i at trænge ind i rummet.

Alle modeller leveres med 230V AC motor, betjent via kontakt, fjernbetjening eller automatisk med lys/vind sensor. Der er også muligheder for at styre Outdoor Screen via et Smart Home system.

Website: https://www.luxaflexproject-scandinavia.com/products/outdoor-screens/

Har du brug for hjælp?

Tag fat i din lokale fagmand

Et stort produktudvalg er ikke nok til at komme i mål med store projekter. Du har brug for en lokal fagmand med stor ekspertise for at få den rigtige løsning til dit projekt.