Om os

Professionelle erhvervsløsninger

Om os

Kunden i centrum og største kvalitetsbevidsthed er nøgleordene for Garant Høi Tæpper, Rødekro.

Virksomheden er produktet af 35 års bundsolid familiedrevet virksomheden i hjertet af Sønderjylland i Rødekro med en bred og solid kundekreds i hele landsdelen, som betror Høi Tæpper med alle typer erhvervsopgaver indenfor gulve, solafskærmning, gardiner/lameller og klinke/flisearbejde m.v.

Direktør Lars Høi er anden generation i Høi-familien: ”Vi lægger på kvalificeret samspil med og rådgivning af kunden, uanset om de er professionelle indkøbere som ingeniører eller arkitekter eller virksomhedsejeren med konkret behov. Vi har de relevante uddannelser indenfor faget og en bred gruppe fagfolk ansat. Vi er kun tilfredse, når kunden er det. Måske derfor har vi haft fornøjelsen af at betjene de samme kunder igennem mange år inden for både det private erhvervsliv og offentlige myndigheder – og der kommer hele tiden nye til. Kvalitet betaler sig”.

Medlemskabet af indkøbskæden InboGulve – i daglig tale kendt som Garant – giver stærke indkøbspriser og dermed attraktive vilkår for kunderne. Medlemskabet sikrer ligeledes det påkrævede høje faglige niveau til at løse alle typer opgaver, fra den store komplekse industriløsning til den simple modernisering af et mindre kontor.

Som noget nyt er Garant Høi Tæpper nu epoxy-certificeret og kan dermed også løse opgaver indenfor avanceret epoxy-belægning i typisk industrivirksomheder.

Garant Høi Tæpper udfører desuden opgaver indenfor bl.a. væg-væg tæpper og tæppefliser, hårde belægninger som trægulve uanset undergulv, afslibning og oliering, undergulve, linoleum og vinyl til vådrum. Samt naturligvis alle former for solafskærmning: gardiner, lameller, persienner og markiser m.m.

Høi Tæpper har en lang række certificeringer på højeste niveau, der sikrer at arbejdet altid udføres korrekt indenfor de forskellige fag- og varegrupper af kompetente og uddannede medarbejdere.

Vi glæder os til at løse jeres næste erhvervsopgave – ansvarsbevidst, kvalitetsbevidst og til både aftalt tid og pris.

Har du brug for hjælp?

Tag fat i din lokale fagmand

Et stort produktudvalg er ikke nok til at komme i mål med store projekter. Du har brug for en lokal fagmand med stor ekspertise for at få den rigtige løsning til dit projekt.